söt och glad :)




Hej på er! Som otroligt nog läser min blogg fortfarande fast att jag inte hållt mig till det löftet jag gav er om mer uppdatering osv., tyvärr så har jag haft väldigt mycket just nu! Har inte haft någon dator heller på en väldigt lång period.. *suck* ska köpa en dataladdare snart så jag kan blogga mer :) Kul! Tog lite bilder igår som ni ser var ett tag sedan dock så är det lite dålig kvalité, men det får duga! Sitter och väntar på Benjamin just nu han kommer vid 16:30 så ska vi fixa oss lite snabbt och sedan dra och fira hans brors flickvän Hanna som fyller 20 år idag GRATTIS! Sen blir det prisutdelning imorgon och lite party för att fira ska bli skoj!

Var och solade med Benjamin igår också, gud vad brun man blev!! Måste fortsätta att sola varje dag, det är så fint med en fejkbränna haha :) Nejmen det får väl duga på vintern, mitt solarium fungerar dock inte lika bra pga solarium rören som jag har solat slut på. Eller iallafall nästan slut ;D

Nu ska jag göra det sista så får vi höras snart igen.. =)

& till anonym ;)
väldigt kul att du är här och läser min blogg
och även gör din röst hörd =) även fast jag inte tar åt mig av det du skrev
kul med fler besökare och att du lägger ner din energi på mig hihi!

tjarå <3

nackdelarna med att blogga

togs upp i ett program på svt med paow och dessie som gästblogga..
jag tycker detta är nackdelarna för dem och en hel del andra


kisse för länge sedan strular med någon och är väldigt full!



Nackdelarna är att gammal skit kommer alltid finnas kvar no matter what! ;D hitta en rolig skvallerblogg om alla bloggqueens, kissie paow dessie amir christoffer kenza och bella skrivs det om!! LÄS HAHA =)

skvalleribloggvarlden.blogg.se

SÅ HIMLA SJUKT BRA!!!



Texten är till beppe, föklarar precis hur jag känner.. puss på dig bebe! <3
ska göra cover av denna får se hur den blir.. =)

nu ska jag fixa lite för och sen dra till lech och föra med emma och bror =)
sen fuuse..!


bjuder på en gammal bild hehe!
SKa börja blogga mer nu, måste bara få laddaren av emma :D!!


vart är världen på väg? :S



ja precis som det står i min update på fb..

Det började med att vi träffa dem tidigare på kvällen då han sa jättefull till mig : tja zara!
Då sa jag: Tja, lite full idag eller :P ? Sådär vanligt som man kan hälsa på varandra! Då började han lacka sönder verkligen helt utan anledning och jag,emma och min bror sket i det och gick vidare eftersom han var så full! Så brydde vi oss inte! Sedan så efter 10 min kanske så gick vi till kebabhuset för min bror var hungrig så köpte han kebab, och då satt Jonte och någon brud och en polare till Jonte där, då ropar han på mig: Sara, kom!
Då kom jag såklart och frågade vad han ville? Då sa han varför säger dina kompisar att det är rassar för? Helt out of the blue liksom, jag vart chockad och sa; det har dem verkligen inte sagt! Vi har liksom vänner  med invandrarbakgrund osv.. Försökte föklara! Då sa tjejen som satt bredvid han Jonte att hon visste att det inte var vi1 Då sa jag till henne att lugna ner honom och säga det till honom..

 Men då började han gå på min bror som är rakad ( färgade hans hår igår, sedan skulle han göra det kortare med en rakapparat då råkade han raka bort för mkt så han var tvungen att raka av sig allt hår) Han vill inte ens vara rakad liksom, då sa han Jonte att min bror var ju rakad då är han tydligen rasist för det :S DÅ sa min bror nej jag är inte rassist men han gav aldrig upp han Jonte, då i samma stund så tjafsa Jontes tjej med mig, och till slut sa jag åt henne att säga det hon vill till min bror för hon snackade om honom, då gick hon fram till min brorsa som stod vi kassan, sedan gick jag och satte mig längre bort för ja orkade nie höra på deras BULLSHITT! för det första satt vi liksom på KEBABHUSET för min bror ville ha kebab för det andra så har jag fan vart tsm med en asiat och har vänner från jugoslavien,turkiet m.m ..!

Sedan kommer Jonte fram till mig igen och ber mig dra därifrån. Då sa jag att det var han som skulle dra för det var ju hans om tjafsade med oss! Då sa han typ hora fitta och sånna där svordomar då sa jag: men vad moget din tönt dra härifrån! Då kommer hans brud fram till mig och säger något kommer ej ihåg och ger en bitchslap!
Den kändes inte så mycket tyvärr men jag blir irriterad och går emot henne och sa: vad fan gör du?!?
DÅ kommer han Jonte fram istället och tar båda händerna och puttar mig så jag slår i bordet! "HÅRT" puttade han på mig så ja knappt fick luft, Sedan kom min bror och sa: vad fan gör du mot min syrra? Då började jonte slå honom och det blev en jävla kallabalik! Då puttade han min bror mot ett bord och sedan försökte jag ta bort honom,  sedan kom någon snubbe som dom var med emellan och drog ut men innan han gick ut så sa han " vänta tills nästa gång jag ser dig sara! DU ska få se vad som händer" och sedan kom ägarna av kebabhuset och bad oss att gå ut men jag var envis och sa att vi inte hade gjort något fel och att jag ska ringa polisen först osv..! Så jag ringde polisen dom kom och jag gjorde en anmälan!!


Tänk vilket onödig grej som uppstod bara för han Jonte var så onykter det drabbade många där inne..!
Hans brud gjorde inte något bra heller hon sa ju liksom att hon visste att det inte var vi som sa att vi var rassar ändå så försvade hon Jonte i slutändan! Fast att hon visste att han var så himla packad och odräglig och att vi hade rätt! Helt sjukt! Om ni hade tänkt om innan ni började slåss och hotas hade jag inte behövt göra en anmälan man jag känner mig

kränkt och dessutom blev jag slagen och hotad! Helt oskyldigt
kan säga att det var så himla onödigt! Rena rama idiotin!

Man slår inte en tjej.. Usch på dig Jonte! Omoget gjort..!

!!!!!!!


Sitter i datasalen..

I skolan och jag känner att jag har fullt med ångest av och vara här igen..
Vet inte varför om det kan och ha med barndomen och göra eller om det
är något annat som känns jobbigt! Mår verkligen illa och dåligt av och vara här!
Vill bara hem helst och lägga mig i min säng! Usch.. Vet inte om jag klarar av och gå här..
det är så sjuukt jobbigt att känna obehag och vilja kräkas hela tiden! Snackat med lärarna idag iallafall!!
Bara det kändes verkligen, ångest ångest ångest!!

Saknar min pojkvän :(
snart ska jag ha datalektion..
TRÖÖK..!

Men vi hörs på återseende!
Love/ zara

tvättar...

Håller på och tvättar just nu, hur mycket tvätt som helst!! Gud vad jobbigt, men det måste göras. Nu tänkte jag laga mat och sen kolla en film sen ner till tvättstugan igen..

Var föresten en gammal gubbe som stirrade på mig jätte mycket när jag var ute på balkongen..
Usch vad jag fick rysningar när han kollade så där jätte mycket? Undrar varför, kanske känner han Benjamin?
Ja har ingen aning men det var mer en lite sur look..
Nej nu ska jag fortsätta med det jag höll på med back to reality..

hörs snart igen! Puss

deppinlägg?

Usch nu börjar ångesten krypa långtsamt fram, varför? Jo för det är kallt ute och sommaren är så gott som gone.. Det är riktigt kallt ute och jag sitter och fryser just nu brr.. Ska nog snart krypa ner i sängen och se på massa film! Beppzon är ju på jobbet och jag pluggar lite på distans just nu eftersom jag redan gjort det dom gör i skolan just nu.
Så har inte bråttom direkt!


Hatar min skola den får mig att vilja spy upp all ångest så fort man kommer innanför dörrarna..
Att man kan hata något som gynnar en i framtiden, kan det bero på barndomen?
Eller kanske är det något som sitter i mig som bara gräver och vill komma ut, jag har funderat på just det där med att jag alltid mår jätte illa och vill spy får ont i magen och huvudet och mår dåligt så fort jag kommer till skolan, det måste sitta psykiskt?Kanske jag borde prata med kuratorn på skolan, har ju faktiskt snackat på bup och ungdomsmottagningen förut men det har ju inte vart till någon större nytta! Så vad ska man göra? Eller vända sig till? ..

Ordet: Skola.
Bara det gör att jag blir deprimerad,ledsen,ångest.
Måste ta itu med problemet för jag vill ju plugga snart när det är dags och vara i skolan igen..

Men men nu ska jag glo film och krypa ner med kissemissarna mys<3..




RSS 2.0