FÖRDOMAR

Är något människor i dagens läge är experter på! Det borde ändras.Folk skapar en uppfattning av en person innan den har börjat lära känna personens insida..

10% av ens personlighet sitter på utsidan. Hur kan man då dömma en människa utan att man har lärt känna den?

Man antar att den är på ett visst sätt och sedan placerar man personen i en grupp där man tycker att den passar in pga utseendet! Synd men sant! Därför har jag alltid lärt mig att lära känna personer innan jag dömmer dom, lyssnar aldrig på vad andra tycker och tänker om någon för det är bara min uppfattning och syn på personen som räknas. Om man inte ger en människa en chans att få visa upp sin personlighet pga hur den ser ut, så kan man ju faktiskt har gått miste om något väldigt bra! Har haft vänner som sett helt olika ut till de yttre men vart precis likadan som jag och tänk på samma sätt till det inre! Det har faktiskt ingen roll alls hur man ser ut..

Blir bara så himla ledsen av att folk behandlar andra på det sättet! Det är inte rättvist att göra så överhuvudtaget, om man är blond är man en dum bimbo då? Om man har svarta kläder är man ett emo då?

Nej, man är inte dum i huvudet bara för att man har blont hår! Man kanske trivs i hårfärgen som jag gör och väljer då att vara blond! Inga konstigheter! Nej, man är inget emo för att man klär sig mörkt man kanske tycker om svart och vill klä sig så, folk får väl säga och tycka vad dem vill men att dömma efter utsidan är fan inte rätt!

Man ska inte behöva färga håret brunt och bära vita kläder bara för att man ska "fit in" Man ska vara den man är oavsett klädstil,hårfärg,hobby,intressen! Då man mår som bäst, låt ingen säga åt dig att göra annat. Folk får tycka och säga exakt vad dem vill ,men inget kan förbättra dig mer än du själv genom att vara den du vill vara och inte låta dig ändra dig för att andra människor ber dig till det.

 

Vet att det är sant! Jag vet alla människor är medvetna om det här. Men varför då fortsätta att göra andra människor ledsna?

"Utsidan ger insidan en chans, Men det är insidan som ger utsidan sin glans"

Sverige är ett så sjukt ytligt land så det är äckligt! I Afrika så pratar man inte ens om utsidan, min syster Zabina var där i 3 månader förra året och pluggade, då lärde hon känna människor där och på så sätt märkte hon att det inte alls är samma som Sverige. Det pratar aldrig om någon är snygg eller säger det, dem pratar mer om hur personen är till insidan!


Men det kanske krävs: fattigdom,svält och krig för att Sverige ska tänka på samma sätt!

 


RSS 2.0